Σύμβουλος για αγροτικά θέματα ο Σωτήρης Παπαδόπουλος

Τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου του περιφερειάρχη Α.Μ.Θ., Γιώργου Παυλίδη, σχετικά με τα προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης, ανέλαβε πρόσφατα ο περιφερειακός σύμβουλος, Σωτήρης Παπαδόπουλος.

«Ο περιφερειάρχης θεώρησε καλό να διαχωρίσει το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης από την υπόλοιπη θεματολογία, καθώς «τρέχει» αυτό το διάστημα το πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης 2014 -2020. Η θέση που μου ανατέθηκε είναι αυτή του συμβούλου του κ. Παυλίδη, ώστε να παίρνουμε αποφάσεις για ένα δίκτυο προγραμμάτων και μελετών που θα βοηθήσουν στο να αξιοποιήσουμε καλύτερα το συγκεκριμένο πρόγραμμα», δήλωσε σχετικά στον «Ενήμερο» ο κ. Παπαδόπουλος.

«Είναι θέση εντεταλμένου συμβούλου κι όχι θεματικού αντιπεριφερειάρχη όπως είδα να κυκλοφορεί σε κάποια Μ.Μ.Ε.», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος. Το αντικείμενο του αφορά όλα τα προγράμματα δημόσιου και ιδιωτικού τομέα πάνω στην αγροτική παραγωγή, όπως είναι το Leader, τα μέτρα μεταποίησης, τα προγράμματα νέων αγροτών, σχέδια βελτίωσης, αλλά και τα ευρωπαϊκά προγράμματα.

Share this post